2018-03-05 07:38:04• hírek • Oszkó Viktória

Hit és tudás kéz a kézben: nyílt nap a Hám Jánosban

Március 3-án, szombaton délelőtt 10:00 órától tartotta hagyományos nyílt napját a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum.

Ezúttal az előkészítő osztály izgalmas mindennapjaira készülhettek fel a gyerekek és a szülők. Az érdeklődőket az igazgatóság, köztük Ádámkó István iskolaigazgató várta, aki elmondta, hogy fő küldetésüknek tekintik azt, hogy a keresztény értékrend szerint neveljék a gyerekeket, hiszen a hitnek és a tudásnak nem kell elhatárolódnia egymástól.


A hozzátartozók a gyerekekkel együtt megtekinthették az induló előkészítő osztály tantermét és találkozhattak a tanító nénikkel is. A nyílt nap arra is remek lehetőséget adott, hogy a szülők feltehessék beiratkozással kapcsolatos kérdéseiket a tanerőnek. Csapó-Ilyés Attila, az intézmény aligazgatója a jelentkezéssel és a kitöltendő dokumentumokkal kapcsolatban elmondta, hogy a beiratkozás első szakasza várhatóan március 8. és 26. között történik majd.


A szülők megnyugtatására elmondták, hogy minden jelentkezést szívesen fogadnak, az pedig, hogy ki kezdheti meg előkészítős évét a líceum falai köztt csak március 30-án fog kiderülni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: